Intrebari frecvente

De câte kilograme de tort am nevoie?
În funcţie de modelul şi de densitatea compoziţiei alese, porţia minimă recomandată este: 110 grame/persoană – torturi fără decor din icing (pasta de zahar) 130-150 grame/persoană – torturi învelite în icing (pasta de zahar)

Exemplu calcul
Număr invitaţi = 100
Comandă tort = personalizat, decor bogat, structură complexă, îmbrăcat în icing (pasta de zahar) 

Porţie minimă necesară = 130 grame/ persoană

Necesar tort consumat* = 100 persoane X 130 grame = 13 kilograme
Necesar decoratii** = 1,5 kilograme
Volum total tort = 13 kg porţii + 1,5 kg decor = 14,5 kilograme.

* Necesarul volumului de tort consumat NU include şi elementele decorului (ar rezulta un număr insuficient de porţii individuale).
** Elementele decorului pot varia în funcţie de cerinţele clientului – forma tortului, dar şi numărul, dimensiunea şi realismul detaliilor de modelaj.

Care sunt cantităţile minime pentru torturile pe etaje?
Compoziţiile de torturi supraetajate sunt turnate în forme standard numerotate după modelul American de la 1 – etajul cel mai de sus şi până la 7 – cel mai de jos/baza.

Cantitatea minimă este determinată de următorii factori: compoziţia (densă/aerată), elementele decorative realizate manual, forma şi structura dorite.

Exemplu estimare
(înălţime standard un etaj = 10 cm):

Torturi cu formă rotundă:
2 etaje: min. 6 kg şi max. 7 kg
3 etaje: min. 8 kg şi max. 11 kg
4 etaje: min. 16 kg şi max. 18 kg
5 etaje: min. 20 kg şi max. 23kg
6 etaje: min. 25 de kg şi max. 30 kg
7 etaje: min. 38 de kg şi max. 45 kg

Torturi cu formă pătrată/dreptunghică:
La cantităţile corespunzătoare formei rotunde (menţionate mai sus) se adaugă pentru fiecare etaj începând cu 1 kg pentru 2 etaje şi până la 4 kg pentru cel de 7 etaje. Etajul fals: în funcţie de complexitatea şi dimensiunea dorite, etajul fals poate costa între 100 şi 300 de lei.

Cum afectează design-ul tortului cantitatea minimă?
Torturile şi produsele noastre sunt personalizate conform cerintelor fiecărui client, eveniment, decor şi compoziţie. Depinde foarte mult de viziunea pe care doriţi s-o transformăm în realitate.

Datorită diversităţii de opţiuni pe care o acordăm clienţilor noştri, manufacturii implicate în realizarea torturilor noastre, dar şi structurilor complexe pe care le realizăm, putem doar estima cantitatea minimă necesară îndeplinirii dorinţelor clienţilor noştri, însă n-o putem garanta în avans.

Pentrucantitatea finală ne rezervăm o marjă de eroare de maxim 0,5 kg în plus/minus faţă de cea estimată în comandă fermă, costul aferent se va adăuga/scădea din preţul deja agreat împreună. Diferenţele care depăşesc 0,5 kg vor fi oferite cu titlu gratuity, din partea casei.

Care este avansul minim?
Pentru comenzi cu valoare mai mica de 500 de lei, nu percepem un avans obligatoriu.
Pentru comenzi mai mari de 500 de lei, avansul minim este de 50% din suma totală (inclusiv eventuale taxe de transport) pentru comenzile ferme date cu minim 24 de ore înainte de data livrării.

Pentru comenzile ferme date cu mai puţin de 24 de ore înainte de livrare, veţi achita integral valoarea comenzii (inclusiv eventuale taxe de transport).
Plata avansului se face în momentul lansarii comenzii ferme şi a inceperii realizarii produsul/elor dorit/e.

Comanda fermă nu poate fi acceptată fără finalizarea detaliilor esenţiale: adresa, data / ora de livrare şi confirmarea plăţii necesare.

Mă pot răzgândi?
Desigur, oricând înainte de a lansa comandă fermă, fără a fi nevoie de explicaţii, ne puteţi comunica decizia de a renunţa la comanda. Deasemenea, vă puteţi răzgândi chiar şi în privinţa comenzii ferme cu minim 48 de ore înainte de data livrării fără a pierde avansul plătit, acesta urmând a fi restituit imediat ce ajungeţi la sediul nostru unde aţi plasat comanda şi prezentaţi documentul justificativ al plăţii deja efectuate (bon, chitanţă, ordin de plată etc.). În cazul în care comanda fermă a fost făcută cu mai mai puţin de 48 de ore înainte de data livrării sau au mai rămas mai puţin de 48 de ore până la data livrării, avansul nu mai pot fi recuperate (se considera acoperirea pierderilor de materie prima si resurse deja investite în realizarea produsului comandat).

Care sunt condiţiile de livrare?
Produsele noastre pot fi livrate oriunde în România.
Livrarea este realizată cu maşini speciale de transport frigorific care sunt autorizate de către D.S.V. Bucuresti. Puteţi asigura transportul şi prin mijloace proprii, caz în care vom face recepţia comenzii la sediul nostrum, in acest caz vă revine responsabilitatea integrală a livrării acesteia la locul evenimentului.

Cum pot degusta sortimentele compoziţiilor?
In masura posibilitatilor si programului vom stabili o întâlnire pentru a cunoaşte detaliile produsului dumneavoastră sau, daca aveti o comanda mai mare de 500 de lei, va livram gratuit spre degustare sortimentele (valabil doar pentru Bucurestisi Ilfov).

Închiriaţi suporturi speciale?
Bineînţeles şi chiar încurajăm clienţii să pună în valoare tortul şi/sau deserturilei comandate.

Iniţial se achită o garanţie egală cu costurile de achiziţie ale suportului pentru tort, cupcakes, cakepops, etc, apoi, după eveniment, aveţi la dispoziţie cinci zile calendaristice pentru a returna echipamentul la sediul nostru . Vom restitui imediat şi integral cuantumul garanţiei dacă ne prezentaţi dovada plăţii acesteia (bon/chitanţă/ordin de plată) şi dacă echipamentul este complet şi în aceeaşi condiţie în care v-a fost predat la livrare.

În cazul în care depăşiţi termenul de cinci zile calendaristice sau echipamentul este deteriorat / incomplet, nu vom mai accepta predarea acestuia la sediul nostru (va rămâne în proprietatea dumneavoastră) iar garanţia nu va mai fi restituită.