Creativitate si personalizare

Creativitate si personalizare

GateauxPhilippe.ro este locul de prezentare online a produselor noastre.
Torturi personalizate, prajituri, mini-prajituri,
 pricomigdale, biscuit, candy bar sau alte produse de patiserie si cofetarie.

Creativitate si Personalizare 
Fie ca discutam de produse standardizate sau unicate, in materie de modele, culori, texturi si forme posibilitatile sunt nelimitate. Indiferent ca veti gasi ceea ce va doriti printre temele deja realizate sau doritii ceva complet nou – suntem la dispozitia dvs. pentru a va rasfata cu gusturi, texture, decoruri unice si elegante.

Direct sau prin partneriate cu branduri de renume – The Coffee Shop, Trickshot, TWO by TrickSHOT. Sute si mii de client degusta zilnic produse proaspete si naturale, preparate cu suflet de echipa noastra.

Materiile prime proaspete si naturale 
Pentru realizarea si succesul produselor noastre utilizam doar materii prime varf de gama, naturale si proaspete.
Pentru ciocolata incorporam exclusiv solutia Cacao Barry Callebaut Group Belgia, piureurile de fructe Boiron Franta, migdale Llopis Spania, frisca lichida de origine animala, unt, mascarpone, crema de branza, oua, faina, fructe naturale, fara aditivi, potentiatori de gust sau coloranti sintetici adaugati.

Personal sau de Afaceri 
Procesam zilnic comenzi pentru ocazii speciale, prieteni sau familie, surprize nemaipomenite, aniversari corporate, evenimente sociale sau mondene.

Pentru a ne cunoaste mai bine va invitam in locatiile noastre sau partenere pentru a degusta compozitiile bazate pe ciocolata belgiana autentica si pe retete frantuzesti si internationale celebre

Cacao Barry
Cacao Barry